Nu är man snart färdig packad!

Bara lite saker som skall på plats sen är man redo för äventyr!

Natti Natti


 


Orka packa i denna värmen!

Just nu håller man på att packa inför Flatö resan i mon. Det är ett specktakel enligt mig, då våran lägenhet är varm som fan. Ush vad tråkigt det är att packa, och vilka undanflykter man kommer på som man bara måste göra i stället.

Som sagt i mon bär det av till Flatön!!! Kommer bli en spännande resa, hoppas vädret håller i sig och att det är trevligt folk som åker med i år. Vet inte om man kommer uppdatera något då vi verken har internett eller tv, skall försöka mig på att mobil blogga men jag får se hur det blir med det.

Strax kommer lillsnutten hem från sin mamma, där han har varit sen i torsdag. Har varit riktigt tom utan honom, när även Christian inte varit hemma för han har jobbat. Får se hur han har haft det.

Får väl ta och forsätta att packa fast det tar emot. Jag vill bara ha ett trollspö och vifta med så är allt klart, men tyvärr finns väl inget sånt?!

Simma lungt i värmen!
Pözz och Kram

Aj, Aj, Aj vad jag är bärnd, bränd, bränd!!!

Varför lär man sig aldrig att sa solkräm på hela sig när man skall sola?

I dag blev det havet med mamma och Cissi T. Vi var ute i Sillvik, helt underbart men något kallt i vattnet. Men varför stunatar jag alltid i allt smörja in hela mig i solkräm? Varför skall man alltid bränna sig? Nu ligger jag här i min säng och fryser och satan vad ont jag har. Måste bli bättre att använda solkräm.
Efter havet tog vi en sväng och hälsade på brorsan och hans familj, där vi fikade och busade med Emma.

På måndag bär det av till Flatön jag, Christian och Emil, en vecka med helpension vid havet. Skall bli kul och spännande att se vilka man träffar på detta året (var där förra året oxå). Flatön för er som inte vet är en vaceker plats vid havet på Orust, vi kommer bo 200 meter till havet, tillsammans med några andra familjer. Hoppas bara vädret håller i sig.

Nä nu skall jag kolla på film med Christian. I mon blir det att tvätta och börja packa inför vecan på Flatön. Så det blir ett godnatt här eller nått :0)

Föresten jag har hittat en ny favorit grupp, kanske inte riktigt min musik smak, ni vet ni som känner mig men ändå. Låten och gruppen är underbara. Låten heter Losing You och gruppen Dead by April. Här nedan kommer videon. Lyssna och njut!



Ha det så bra så länge
och välkommen åter!
Pözz och Kram

Fan vad jag hatar moppe idioterna på min gård!

Jag måste bara få ur mig lite ilska!

Är så förbannat jävla trött på dessa idoter till tonåringar som har sitt moppeföråd utanför mitt fönster! Var enda dag samlas hela gänget och står och mekar moppe, är hög ljuda och skräpar ner och till råga på allt kör runt med mopparna på gården. Nu kanske jag låter som en jävla moral kärring, men det är inte kul när de står och för oväsen typ halv 12 på kväll när man skall sova, och det är inte kul när de slänger sitt jävla mcdolnad skräp så gården ser ut som en soptip. Det känns inte heller inte kul när man har småbarn som vill ut och leka på gården, när gården ser ut som den gör. Och inte heller känns det särskilt tryggt att låta barnen leka när de kär runt med mopparna på gården. De där idoterna kan tydligen inte läsa att det är förbud mot mobet och bil köring inom bostadsområdet.

Jag blir så arg så i mon är det jag som slår en pling till Partille bo (min hyresvärd)!!!

                                                          Pözz och hej

Jag klarade kursen fy fan vad jag är glad :0)

Jag klarade av sista kursen innan sommaren! Fick G på tentan vilket jag anser är klar bra. med tanke på vilken idot till seminarie ledare vi har haft denna kursen. Hon är en sådan som har favoriserat en liten grupp människor och ratat oss andra.

Jag läste på GP att fristaden Christiania förlorade striden mot staten angående fristadens existens (
länk till artikeln).
Blir smått arg över domen, då jag anser att varför kan de inte få ha kvar sin fristad. Visst är det fel med att de säljer droger och men i stället för att riva hela området och vräka invårnarna, bekämpa drogerna. Det är människor vi pratar om, och skall de bli utan bostad för att politikerna vill en annan sak. Jag tror igentligen det inte handlar om att det säljs droger där utan staten vill åt marken där Christiania ligger. Har hört att marken anses var väldigt attraktiv i penga värde och politikerna är penga kåta och vill tjäna pengar genom att bygga flotta bostadsområden. Varför kan men inte bevara det gamla?

Jag var i Christiania en gång när jag var 15, då var jag där på "studiebesök" med NSF (nykterhetens scout förbund), och jag tyckte då att Christiania var en sliten men väldigt vacker plats. Jag har alltid varit facinerad av 60- talet med sin Flower Power och Chrisitania var som att förflytta sig tillbaka till den eran. Nä jag anser att har det funkat som en fristad i 30 år så varför skall man då ta bort det? Är det bara för att få bort drogerna eller är det för att Politekerna vill ha mer pengar?

                     
                                                             Christiania

Nu skall jag dricka kaffe med Madde (grannen), men kanske återkommer senare.

Kram och Pözz


Regn + Sol + Blåst = svensk midsommar!

Så var denna midsommar över för denna gång! Midsommar firades traditions enligt med sol, regn och blåst. Man kan ju börja fundera på när det skall bli varmt och bara sol på midsommarafton?!

Men dagen blev lyckad i alla fall. Vi var som sagt uppe i Hindås och dansade kring midsommarstången, hela familjen + mina föräldrar + brorsan , svägerskan och Emma. Vi träffade även på Tezzan och Rickhard där upp som Emil tycker mycket om.

Sen bar det av till ner till Mölnlycke, där det blev god mat och tårta och en massa andra festligheter. Hela stora familjen var samlad, och det var super mysigt.

Syrran och henns Martin kom även de ner till Mölnlycke och jag och hon spelade tennis på (våran wii konsol som vi hade med oss). Emil och Emma lekte för full, jag, mamma och barnen var ute på en promenad och kollade på änderna och deras super söta and ungar.

Lägger upp lite bilder från helgen som varit super, och jag lägger även upp lite fina natur bilder som jag fottat under helgen.




I dag har det varit en lung dag, vi hade sovit över i Mölnlycke. Emil och jag var ute och cyklade 3 kilometer, emil är helt galen i sin cykel och vill inget annat än att cyklad. Nu är man hemma i Partille och skall snart sova.

Skall in till stan i morgon och träffa Carla, en kompis från Malmö som är uppe och skall kolla på AC/DC.

Så var det med uppdatringen för denna gång. Veckan som kommer måste man fixa saker inför Flatön sematern v 27. Måste köpa ny bikini och nya skor och sandaler till Emil. Får se om man hittar nått snyggt i mon på stan eller nått.

Natti Natti


Dagens Uppdatering!

I morse när jag vaknade vid halv 8 så bara regnet öste ner. Jag skulle gått och lämnat Emil på dagis men beslöt mig för att ringa till dagis och säga att Emil var ledig i dag. Ville verkligen inte bege mig ut i det skitvädret som rådde just då, då jag anser att det är skönare att ligga kvar i sängen och slappa.

Det bllev en lung och soft hemma dag:0) Emil och jag kollade på Mamma Mu och Kråkan filmen och sen så bakade jag muffins till i morgon (Midsommar afton). Sen på eftermiddagen sprack himlen upp och solen tittade fram, och då begav vi oss ut och lekte med Madde och Deniz som bor på våran gård. Eller snarare pojkarna lekte och jag och Madde satt och diskuterade grannarna på gården.

Att diskutera grannarna på våran gård är nått som vi ständigt gör. Men det har vi all rätt till för på våran gård bor det en hel del skumma folk. Speciellt barnen. Man kan inte gå ut på gården med Emil utan att de andra barnen står och glor som man vore nån jävla Circus. Har dessa barn aldrig sätt vuxna som är ute med sina barn? Antagligen inte! För jag har då aldrig sett en endaste föärlder ute med sina barn utan de släpper ut sina barn vind för våg så får de klara sig själv. Man kan ju undra varför föräldrarna skaffar barn om de inte är umgås med dem?

Nu på kvällskvisten kom Pernilla förbi och vi satt och pratade lite och drack thé och åt muffins.

I mon är det midsommar och den firas på samma sätt som de 2 föregående åren. Den firas först med att familjen åker och dansar kring midsommarstången uppe på Rotudan (i Hindås), för att sen bege sig ner till Mölnlycke och där äta och dricka gott. Hörde att det skulle bli kast väder men hopppas att det åtminstonne är uppehåll.

Här är ett kort på Muffinsarna jag bakade, blev supergoda :0)


Nu skall jag lägga mig och lyssna på Flickan som lekte med elden av Stieg Larsson (så avkopplande att ligga och lyssna på ljudböcker). För er som inte har läst någon av hans böcker och tycker om dekare så tycker jag ni skall göra det, den första boken heter Män som hatar kvinnor. Helt underbar bok!

Ladies and Gentlemen, Elvis has just left the building
Thank You and Good Night!

Tredje och sista dagen på Cafét!!!!

Jag gav upp arbetet på cafét i dag!

Jobbade från 8-14 väl hemma var jag trött och kände verligen inte för att gå tillbaka.
Jag har provjobbat (och tillråga på det GRATIS!) och när de säger att du är duktig men måste nog ta några dagar till att provjobba. Då fick jag nog, inte skall man gå och hjälpa till Gratis eller hur?

Sen var det inte riktigt lika kul som jag hade hoppats på. Man jobbar för det första helt själv, och med det innebär att kolla varor, göra mackor, göra sallader, laga soppa, brygga kaffe, städa, plocka och till råga på det ta hand om kunderna när de kommer och vill ha någon fika. Jag begriper inte hur man skulle hinna med allt detta?

Min egna fundering kring detta fenomen är att man skulle behöva 2 personer i alla fall på morgonen när allt skall göras! Och att man får någon slags betalning när man går som lärling, annars är det bara gratis extra hjälp för den som skall lära ut.

Nä jag gav upp det och skall ringa på söndag och säga att jag har blivit erbhuden nått annat jobb. fast det är egentligen inte riktigt sant. Jag har i alla fall gaderat mig med att ringa de dagis jag har jobbat på förut och sagt att om de behöver vikarie kan de ringa mig. (hoppas det blir i alla fall lite jobb, för annars vet jag inte hur det skall gå med min ekonomi. För den är verkligen i botten och jag har räkningar som ligger och väntar.

Finns en låt som passar in på min ekonomiska situation just nu och det är 1x2x3x4 i från filmen Tjenare Kungen (låten är skriven av inten mindre än av Thåström) (Se hela videon för låten kommer igång efter en stund och glöm inte att stänga av ljudet i musikspelaren)

  

En gånger två gånger tre gånger fyra
Har inget jobb eller pengar till hyra
Kom kom! Vi klipper en bank.
Aaaaaah! Så jävla pank!

Grymt bra film! För er som inte sett den tipsar jag er att se den :0)

Nu är det dags att sova (zzz)

Pözz och Godnatt!

Andra dagen på Cafét och fan vad mina fötter värker!

I dag har man jobbat sin andra dag på Cafét.

Men dagen började med att jag fick väcka Christian kl kvart i 5 för han började jobba kl 6. Visst är det underbart när man får agera väkarklocka?! NOT!

Somnade om

Sen kl 7 var jag tvungen att vakna igen men insåg att Emil skulle bli svårväckt, så jag ringde till dagis och sa att han kommmer runt halv 12 då jag skulle till jobbet.

Somnade om igen

Halv 10
väcker Emil mig och vi käkade frukost

Sen vid 11 bar det av till dagis med Emil och jag begav mig sedan vidare in till stan.
Tänkte bege mig till viktväktarna. men väl framm där så var det stängt.

Hade sen en och halv timma att slå ihjäl innan jag började jobba så jag gick å köpte mat på en nudelbar och satte mig i lugn och ro i solskenet och käkade på Kungstorget.

Sen bar det av till jobbet , som var jätte kul men ännu mera att lära sig! Fick lära mig att göra olika sortes kaffe och massa annat kul. Jobbade fram till halv 8.

Sen bar det av hem och där är jag nu. Mina fötter värker och jag är super trött och skall sussa kudden.

Detta var min dag i dag! Skall upp och jobba mellan 8-14 i mon så det är godnatt här.

Natti Nattt

Första dan på Cafét!

I dag var det första dagen på Cafét jag  skall jobba på under sommar. Det var mycket man skulle lära sig när man var ny och speciellt för mig som aldrig har jobbat på ett café innan. Jag fick lära mig att göra smörgåsar (typ fem olika sorter), och lika många olika sallader. Hur skall man komma ihåg alla kombinationer, och allt annat som man skalll göra???
Jag har i alla fall skrivit ner en lathund så fastnar väl allt så småning om.

Dagen har i alla fall var kul och lärorik, inte så stressigt som tur är när man är ny.

Nu i alla fall sitter man hemma hos mamma och pappa (konstigt nog är vi här i dag igen) och väntar på att Chrisitan och Emil skall komma tillbaka i från Cykelturen med min pappa. Man kan tycka att vi ofta är hs mina föräldrar vilket vi också är. Men anledningen är att det är så mycket bättre cykelmöjligheter för Emil här, sen är det bara soft att var här.

I mon blir det mer jobb, då skall jag jobba 14-19, så då blir det mer uppdatering.

Nu blir det kvällsfika innan det är dags att bege sig hem till Partille.

Pözz och Kram

Bingolotto + mig = Sant!

Jo jag har faktist suttit i dag å spelat Bingolotto, detta är nått jag inte gjort på säkert 4 år eller nått. Jag köpte en lott på Björkö men nån vinst var det inte. 1 nummer i från att vinna en Volvo c30 (surt).

Vi kom faktist i väg ut i dag Emil, mamma och jag. Vi hamnade ute på Björkö, för emil ville så gärna åka båt. So why not!

Väl framme på Björkö (för det tar en stund att åk dit) så var vi hungriga. Vi hittade en mysig Pizzeria ner i hamnen. Mysigt havs inspirad inredning och vilka pizzor! Vi delade på en Hönö Special Familjepizza (Kebab pizza med försk sallad toimat och grurka och utsökt sås). Pizzan får ♥ ♥ ♥ ♥ ♥, inte speciellt fet (som andra pizzor kan vara) och delikat med sallad och sås.

Liter bilder i från i dag (när jag alltid är på hugget med mobilkameran)
   
Mamma                     Emil                           Jag
   
   Hönö special                   Hamnen på Björkö

Jag verkligen älskar havet och öarna utanför Göteborg. Den dagen jag blir miljonär (om man nu kan bli det på att jobba som förskollärare :0)) så skall jag köpa mig en villa där ute. för det är sådana underbara hus där ute.

I morgon skall man jobba då då. Som jag har skrivit förut skall jag jobba på Kristinelunds Cafét på Teatargatan. Känns väldigt pirrigt, för jag har aldrig jobbat på ett Café innan. Men jag hoppas det går bra. Wish me luck!

Nu sitter jag här och väntar på att Christian skall komma hem från jobbet, Emil har somnat för längesedan och jag borde väl också sova. Så nu säger jag godnatt så får vi se omm det blir nån uppdatering angående jobbet i mon.

Pözz o Kram

Solig dag undra vad man skall hitta på i dag?

Solen lyser och jag sitter här och försöker klurar ut vad jag och Emil skall hitta på för nått kul i dag.

Blev ingen updatering i går så här kommer den.


Kalas dags i går! Emil var hos sin mamma men skulle på kalas hos Tindra. Så Tezzan möte upp dem inne på Centralen. Bara för att jag skall slippa åka omväg via stan till Tindra. I alla fall när jag skulle ta bussen uppe i från mig till stan, la jag plånboken som vanligt på biljett registreraren och det pep inte. Fan tänkte jag och kom på att Christian hade ju lånat mitt busskort kvällen innan. Så det blev ju bara för mig att lösa sms biljett (tacka västtrafik för sms biljett systemet).

Väl framme i stan så mötte jag upp Emil och Tezzan på Svingeln och vi åkte till Tindras kalas. Det var ett riktigt barnkalas (som jag själv minns det, när jag var liten), med korv med bröd, saft att dricka och till efterätt tårta och så klart avslutning med Fiskdam. Det var jätte kul kalas tyckte både emil och jag.
Här kommer lite bilder! Första bilden är Tindras kort som jag gjorde innan kalaset. sen är det lite foton från kalaset 
    
    Tindras kort           Tårtdags!                         Emil fiskar         Fiskelycka                

Efter kalaset kom min mamma och hämtade mig och Emil (då jag fortfarande inte hade nått busskort) och vi åkte över till Mölnlycke. Där över var redan Fredrik (brorsan), Annica, Emma (dottern) och Emmas kusin Kajsa (som de skulle passa över natten. Det blev en massa lek och bus hela eftermiddagen.
          
   Båttur??                     Gungande Busungar           Kusinerna                   Plask Plask   

Framåt kvällen var man helt färdig. Emil sommnade på soffan hemmas hos mina föräldrar, i och med att Christian jobbade till 23:30 så stannade vi kvar i Mölnlycke, och kollade på film tillsammans med min Mamms.

Det var vad som hände i går.

Nu sitter jag och funderar på vad man skall hitta på. Christian jobbar och Emil försvann just ut på en cykeltur med min mamma. Så jag får väl också ge mit ut i solen

XXX


Varför är jag inte trött?

Har fortfarande inte somnat. Har ingen ro i kroppen så jag passar på att lägga ut bilder på mina snuttar (som inte är hemma :0()

        min snutt i regnet på en sliten gata i Riga (sommaren 2009)
             Christian posar vid en sliten husfasad i Riga (Foto: Elle)


       
               Far och son på utflykt till Uddevalla (Foto: Elle)

       
En överlycklig Emil som lyckats klättra högst upp i klätter tornet (Foto: Elle)

Ensam med The Sims 3

Christian är ute å firar att han är klar med skolan och Emil är hos sin mamma så vad gör jag, spelar The Sims 3.

Nu har jag fått det efterlängtade spelet:0) Tezzan var över i dag och hälsade på. Hon hade laddat ner The Sims 3 och behövde även hjälp med att fixa i ordning hennes och tjernas blogg (kolla in
Fabuloussisters).

The Sims 3 var la rätt oki, bra tidsfördriveri:0)

Igår firade vi Pernillas 25 årsdag ute hos Frida. Det var jag, Christian, Emil, Frida, Anna, Pernilla och Daniel. Vi grillade, käkade go efterätt och hade trevligt. Pernilla fick av oss tjejer en Dramaten (en såndär kärra på hjul gammla tanter har när de går och handlar) Då vi ansåg att hon behövde en sådan, sen fick hon en köksklocka och ett par flugsmällare. Presenterna var igentligen inte så specielt seriösa utan det var mer roliga ploj saker. Kvällen var super lyckad och här
följer några bilder:

     
Korten blev något suddiga (dåligt ljus). Men men man ser vad det är i alla fall :0)

Emil är hos sin mamma, han är där varanna helg, så denna helg är det hennes. Men Emil som vanligtvis brukar komma hem på söndagarna när han är hos sin mamma kommer hem redan i mon:0) För i morgon skall han på kalas hos tjejkompisen Tindra som fyller 3 år!

Så för att orkar upp till barnkals i morgon som börjar redan kl 12 bör jag nog ta å gå å lägga mig.
Få se om det dyker upp bilder i från kalaset i mon.

God natt, god natt :0)


Trött som få

Ush vad jag är trött i dag och så har jag desutom mega ont i huvudet. Vill helst gå och lägga mig men jag skall ut till Jonsered till min Vfu förskola och jobba i dag:0) Det skall bli jätte kul då jag inte varit där sen i april.

Jag syslar med nåt som skulle kunna kallas hobby, nämligen att göra kort. Nu är inte mina så avancerade som vissa andra, men jag brukar göra någort kort när någon i min närhet fyller år. Bara för att det är kul att ge bort ett kort i stället för att springa till affären och köpa nått vanligt kort, som varenda människa riskerara att få.

Här är lite bilder på kortet jag gjorde till pernilla (som fyller år i dag)
                                       
Korten var superenkla att göra och de blev supersöta. Det finns en sida HP pritable . Där kan man finna allt möjligt. Till mitt kort skrev jag ute en blommig sida på ett hårdare papper och skar ut ett runt fönster. Till fönstret skrev jag ut samma sida fast på ett tunt papper som jag sen klippte ut och laminerade. sätt ihop allt och kortet är klart. :0)

Jag älskar starka färger och när jag hade varit och hämtat Emil på förskolan såg jag denna underbart oranga växt.
                               

Nä nu skall jag äta frukost och sen jobba fram till halv 6. Sen i kväll bär det av ut till Skintebo för vi tjejerna som hängt i hop i seminariegruppen skall grilla och fira Pernilla som fyller 25 i dag, Hip Hip Hurra för Henne!!!

Får se om det dyker upp kort i från kvällen, skall försöka fota lite och lägga upp.

Have a nice day!!
XXX Elle

Regnet det bara öser ner

Varför skall det alltid regna när man är ledig? Kan det inte vara så där supersoligt och varmt :0)

Blir så uttråkad när det regnar, så vad gör man? JO man tar tag i allt det där man redan skulle ha gjort i veckan, så som tvätta och plocka med små saker. Så nu sitter jag här och väntar på tvätt maskinen skall bli klar(men det dröjer ett tag till).

Sen skall jag hämta Emil på förskolan, Christian jobbar till halv 8 i kväll så jag funderar på att åka in till stan med emil och käka Sushi eller nått. Bara göra nått roligare än att sitta hemma.



Jag har två önskemål ,om jag bara hade haft pengar (vilket lär dröja ett tag till).
Det första är The Sims 3 som nyss kommit ut på marknaden

Det andra är Wii Fit, träningsprogrammet till våran Wii konsol.

Vill absolut HA dessa, hellst nu men men får vänta tills man börjat sommar jobba, vilket jag göra på måndag.

Nä nu skall jag packa saker och bege mig ut i det härliga vädret :0)

Pözz Elle

Brända popcorn

Aj så dagen sket sig! visst kom man i väg till ikea, så nu är presenten kirrad. Men något ständande blev det inte.

Fick i stället ta turen över till mina föräldrar då dessa har haft inbrottsförsök i sitt garage nån gång under dagen. Fattar inte folk som inte kan låta andras saker vara ifred. Väl äver hos mina föräldrar så har vi tit god mat och så har Emil cyklat på sin älskade cykel, och shit va det går undan. han cyklar riktigt bra nu.

Pappa och Christian grejar ner i garaget och klockan har blivit för mycket för Emil som har sommnat i min mammas säng( i och försig ett vanligt förekommande fenomen då vi ofta sover över här om klockan blir för mycket).

Så nu när jag sitter här i köket i lung och ro fick jag för mig att jag vill ha popcorn, testade en påse men fan det gick nått fel stora delar av innehållet blev bränt, får la ta och vänta tills mamma kommer upp, så får hon poppa popcornen (hon kan ju trots allt sin mickro bäst).

Nu skall jag försöka mig å en påse för nu kom mamma ifrån affären :0)

See you later Aligator

God morgon!

Ytterligare en dag av ledighet! (nästa vecka börjar jobbet på kafeet).
Ligger här i sängen precis ätit frukost (nybakt ostfralla och juice). Christian ligger och sover (han är ledig från skolan), han lämnade emil på förskolan, åkte och köpta frallor och sen raka vägen hem till sängen igen.

Mycket saker som skall fixas idag.
Jag skulle egentligen packat upp det sista ifrån kryssningen och tvättat igår. Men så blev inte fallet, var mycket roligare att göra annat och när jag väl kände lust för att tvätta var jag ju tvungen att åka på gårdsfesten på emils dagis.

Undanflykter för att slippa göra tråkiga saker finns det gott om. nån som känner igen sig? Nä så tvätt och uppackning hamnar på listan över saker som måste tas i tur med i dag.

Men först skall jag och Christian ut till Ikea för att möta Frida. Vi skall köpa present till Pernilla som fyller 25 år nu på torsdag:0) Vad det blir för present tänker jag inte säga, fall om att Pernilla skulle läsa detta. Men jag kan lova det blir nånting kul ialla fall:0)

Dags för mig att  få upp christian ur sängen och mig själv för den delen oxå:0)

kanske skriver mer sen
Pözz Elle

Ny start!

Jag började denna bloggen 2006 men skrev sporadiskt och la den till slut på hyllan, för att nu 2009 rusta upp den och börja skriva.

Jag hade tänkt mig att skriva om allt som rör sig i mitt huvud, allt från min familj till ravefesterna på Östersjön.

Då kör vi i gång!

För det första vem är jag? Elenor 26 år bor i Partille med sambon Christian och hans son Emil 3 ½. Läser på universitet till lärare, har precis läst klart 1 år så nu är det bara 2½ år kvar. På fritiden (för nu äntligen har jag fritid, då skolan är slut för terminen) brukar jag umgås med min familj och vänner.



Detta har hänt:
Onsdag förra veckan firade jag och Christian 2 års dag:0) Sen bar det av till Stockholm och Black and White Crusie (kryssinging til Riga 4-6 juni). För er som inte vet vad det innebär, så är det en speciellt arrangerad kryssning bara för oss som älskar Trance och Hardstyle. Kryssen var fantastisk (borsätt att alkoholen har sin biefekter)

Riga där emot var just för tillfället ingen höjdare, Maten var visserligen god men annars var det dyrt och till på köpet regnade det.

Väl hemma hade parnilla födelsedags fest så det blve ännumer alkohol på lördan, med konsekvenserna att man sov bort hela söndagen. Söndag eftermiddag bar det över till Mölnlycke (till mina föräldrar) för att hämta lill killen, som oxå varit på lite "semester".

Sen var det vardag igen och nu kommer min mamma aldeles strax för att hämta mig, vi skall till Emils förskola på sommar fest (med korvgrillning)

See you soon X

Test