Goodbye Partille Hello Norrtälje!!!!

Strax bär det av över till andra sidan sverige och lite uppåt! Jag och min älskade sambo tar en minisemester uppe i Norrtälje och njuter av helgen.

På återseende!


Regniga onsdag!

Ush Ush ush vilket väder som visar sig utanför mitt fönster. Känns som vi på väskusten ständigt lever i nån regnperiod....

Det ironiska i hela grejen med att det regnar är att i dag har det stängt av vårt vatten för underhåll av rören så vi har inget vatten, men utanför finns massvis..

I dag är sen sån där slapp dag, skulle tvättat men det går ju inte då vi inte har nått vatten fören ko 16:00. Snart kommer min kära syster och ska fika med mig och sen bär det av till stan för middag och bio med tjejerna:0)

På fredag blr det nya naglar och en tur över till östkusten, Får hoppas på bättre väder där...



Då var man ett år äldre!

Då var man inte längre 27 utan efter kl 12:05 vid lunchtid blev man 28. Det slog mig att i och med att jag är född mitt på dan måste ha en betydelse hur morgon trött jag är, min hjärna brukar inte fungera helt fullt ut förens just efter kl 12...

I dag har vait en regning dag men haft en underbar dag i alla fall. Trevligt uppvacktande av när och kära. Det blev tårta och fina presenter:0) Tack alla ni som kom och uppvaktadet mig!

Nu väntar sängen för i mon kommer min kära syster på fika och sen blir det middag och bio med finaste Sandra och Frieda:0)

Natti Natti

Då var det det där med att skriva blogg..

Fem dagar har gått sen jag skrev sist. Hade ju lovat mig själv att försöka skriva varje dag, men tiden räcker inte till.. Men ni läsare har dock inte gått miste om så mycket...

Helgen var lungt, Slapp helg.. Dock måste jag tilllägga att jag pluggat lite och funderat på mitt utvecklingsarbete jag ska genomföra på min VFU. Uppgiften blir att få en bättre gruppkänsla och skapa en vi kännsla i gruppen där jag ska göra min Vfu.

Dagen i dag har mestadels gått åt att baka inför i mon, för i mon är det nämligen min födelsedag och då får man fint besök:0) Blev kola kakor och mina specialmuffins:D.

Angående att man fyller år i mon, det känns rätt knepigt att man då fyller 28. Vill fortfarande tro att jag är 22. Är man på väg in i en kommande 30 årkris, när man hela tiden vill vara yngre än vad man är?

Jag har en förkärlek till ordspel och har i många år spelat på Betapet.se från och till. Det finns ju nu även som Android app. Alla på Fejan snackade om det där andra spelet Wordfeud. Så nu är man på g med det oxå, Himmla kul!

Liten resension angående Betapet och Wordfeud
Betabet är otroligt roligt spel. Det bästa är att man har en tidspress när man spelar.
Wordfeud där kan man spela med sina kompisar (det kan man visserligen på beta oxå). Men på Wordfeud slipper man tidspressen och man kan spela lite på turmanhand (lägg ett ord och vänta nån timma eller två). Dock kan detta enligt mig bli segt i längden.

I alla fall jag gillar båda spelen. Kul att kunna variera berownde p vilket hummör man är på. Vill man spela snabbt eller inte lixom..

Nä nu ska jag ta mig en Ciabata med ost och salami och nått varmt att dricka:D
Adjöken i Kröken!

Bloggkartan

Jag har placerat min blogg i <a href="http://bloggkartan.se/registrera/18569/partille">Partille</a> på <a href="http://bloggkartan.se">bloggkartan.se</a>!

Vardagens eviga fråga - vad ska vi ha till middag?

Det är en fråga som ständigt är aktuell i nästan alla hushåll skulle jag tro, och defentivt aktuellt i vårt. Tidsbrist och Ideétorka inför matlagning är desutom aktuellt. Därför har jag funderat om man inte skulle beställa hem en sån där matkasse med ingredeenster och recept? Är det någon som testat det?

Jag kollade runt på nätet och fann två matleverantörer som jag fastnade för nämligen Sarasmatkasse.se och Tastelines matkasse. Så i mon blir det till att sätta sig för att beställa. Jag hittade oxå en som man måste kolla in om man vill ha sig ett gott skratt
http://connysmatkasse.info/ den ultimata matkassen för singel män hehe:0D

Vilket ruskväder det har varit i dag. Som tur har man haft inläsningsdag och man har bara gått hemma och skrotat, GÖTTANS!

Min älskade sambo och jag har en förkärlek till ljudböcker och i går lyssnade vi färdigt på Flickan med snö i håret, skit bra bok kan varmt rekomenderas. Men nu tar vi en paus i lyssnande och kollar på säsong 4 av den underbar grymma serien (enligt min mening) True Blood. 12 avsnitt att avverka innan det är dags för att börja se 2a säsongen av en annan underbar serie nämligen The Walking Dead. Som ni ser är jag ett stort fan av zombie och vampyrfilmet:0)

Dags att göra annat

På återseende :D

Ps. Glömde ju en sak. Under våren och sommaren har det försvunnit cigg nere hos min granne, men i dag kom jag på dem. 3 st 12åringar och jävlar vad ja skällde på dem. Kanske man slipper dem på ett tag hehe Ds.

Den regnigaste och tröttaste dagen på länge!

I dag har regnet bara öst ner här på väskusten bortsätt från några uppehåll. Dagen startade si så där i dag. En föreläsning och 3 timmars sömn innan, vilket resulterade i att jag tappade fokus efter en halvtimma in i föreläsningen, och slutade med att jag satt och lyssnade på musik och halvsov och insåg att den här föreläsning kunde jag lika väl kollat hemma över internet.

Under lunchen fick jag fin besök av fröken Bruhn och hennes lilla sötnos som kom förbi skolan och sa hej:0) eftermiddagen avslutades med litteraturseminaire och kaffe. Blev oxå en sväng till skopunkten med mor min för att köpa skor och nya stövlar till Emil och så ett par skor till mig:0)

Nu viner vindenoch regnet öser ner utanför och jag har kurat in mig under täcket hemma hos mor och far. Gott att sova borta, speciellt när man är ledig i morgon och man slipper stressa.

Detta var resumen av min dag och vad har jag lärt mig av denna dag? Drick inte Kaffe innan du ska gå och lägga dig! Det lönar sig inte om man ska gå upp tidigt nästkommande dag!

Adjöken!


Det är sjukt galet vad tiden går fort

Har återigen försummat denna blogg, så nu är det la dags att börja skriva igen antar jag.

Hösten är på intågande, men va fan tog sommaren vägen? Hann ju inte äns bada i havet!!!
Sommar bara försvann med plugg av Humanekologi och två veckors vistelse uppe i Nortan och en massa annat stuff.

Nu har jag i alla fall kickat igång sista terminen. I januari tar jag examen och sen bär det av ut i verkligheten igen:0)

Idag:
Liten var på cirkus med min älskade mor och brors dotter. Hjärtat och jag fick "barnledigt" och tog en tur in till stan. Slutade med att vi hamnade uppe på guldheden och fikade uppe i vattentornet där upp och käkade räkmacka och kaffe:0) Nice nice!

I dag är det även 10 årsedan sen 9/11. Mina tankar går till de skadade och de som blev änglar och flög till himmlen den dagen *R.I.P*

Avslutar detta inlägg med denna underbara bild fotad på guldhedens vattentorn.


Test