Nu var man tillbaka!

och nu måste jag ta och skärpa mig, har inte skrivit sen i påskas. Detta beteendet måste verkligen ändras på...

Just nu sitter man och slappar i soffan framför nån film på tv 1000, en paus i pluggandet...

Nu är det sista veckan innan skolan slutar för terminen, och narturligtvis avslutas denna termin met en tenta i matematik. Jippei..... Matte är verkligen inte min kopp av te och jag är igentligen inte alls motiverad till att skriva tenta sista dan på kursen.

I dag har man pluggat med tjejerna i skolan inför den stundande tentan, och samma sak gäller i morgon. Känns som man är mer motiverad till att plugga när man sitter i skolan, hemma finns det så mycket roligare saker att göra än att plugga.

Som sagt termienen är slut på fredag men min skola fortsätter hela sommaren. Skall läsa sommar kurser en kurs i sociologi och en kurs i arbetsvetenskap med inriktning på samhället och agenda 21. Skall bli spännande och kul att läsa lite annat än de kurser man läser på pedagogen.

Annars händer det la inte så mycket. Blev faster den 1 april till en söt liten Leo. Livet flyter på som vanligt, huvudet ner och fötterna upp (tenta stress)...

Funderar på att göra ny design här på bloggen, dags att städa upp lite. Får se när man hinner med det...

Nu skall jag läsa igenom anteckningarna kring tentan, sen skall jag ta min bok Aldrig fucka upp och krypa ner i sängen...

På återseende
Pözz och Godnatt!!!

Test