Nu är man här igen!

Borde väl skrivit för långesedan och defentivt inte så här sent / tidigt på natten/ moronen!

Redan måndag nu och i dag skall man in på gransknings examination för tentan som mycket slit skickades in via urkund i tisdags. Blev en bra tenta så hoppas man slipper komplitera.

Klockan börjar närma sig halv 2 och jag har skrivt rent granskningen av den tenta jag har granskat, så snart hägrar sängen.

I går (söndag) blev det bokinköpt: Snabba Cash. Får se om det är nått att ha. Annars har föregående vecka och helg flutit på. Var hos min föräldrar på middag både i lördags och söndags :0)

Det har varit mycket med tenta skrivning å annat som har tagit upp min tid, men nu skall det bli ändrig och jag måste börja skriva här igen:0)

Nä dags att sussa

Avslutar här med en go låt:0)
Pözz och godnatt!
(glöm inte att pausa musiken på spelaren upp i hörnet)


Dags att forsätta att plugga!

I går blev en lugn dag, gjorde så lite som möjligt. Pluggade väl ca en halv timma och gjorde klar litteratur analysen.

I dag skall jag ta tag i min diskussion! Och jag har INTE ångest för att jag inte är med på spring cruise. Hade hellre suttit i Värta hamenen i dag och väntat på båten än att skriva klart tentan.

Nu väntar jag på att muffinsarna skall bli klara så jag å tjejerna har nått till fikat sen.

Have a nice day!



Tenta tider = dålig uppdatering på bloggen!

Yes nu är det tenta skrivande som gäller och det är inte sppecielllt kul, är så trött på skiten så man vill bara spy. I dag satt jag åter igen med Frida och Cissi och vi satt så där i 5 timmar, sen var huvudet tomt. Är uppe i 7 sidor av 10 så jag ligger bra till ialla fall.

Från tråkigheter till lite roligare saker. I lördag var jag med mina söta föräldrar på loppis. Har inte varit på sånt på jätte många år, men då mina föräldrar bukar gå ganska ofta (min pappa köper gamla skivor som han samlar på) så jag följde med.

Hittade riktiga fynd!


En vit kruka för 5 kr
Den röda vasen för 25 kr

(är verkligen behövligt då vi inte har tillräkligt många när vi får blommor)
Den lilla blå krukan 5 kr
och två bordum te koppar i glas för 20 kr

 
Väskan är från Esprit och den kostade mig 20 kr.
(den var dess utom helt ny)

Som sakt inte varit på loppis på många år men det var riktigt kul med lite kurosa saker. Å väskor kan man inte få nog av då jag byter till nya hela tiden:0)

Nu är huvudet helt tomt efter allt skrivande så nu väntar tv.



Avslutar detta inlägg med denna vackra bukett som min
söta sambo kom hem med igår!

På återseende
Pözz


OJ vad tiden går fort!

Här ser jag att jag varit kassa på att uppdatera, inte skrivit på en månad.

Har inte haft lust, ork eller tid för att skriva, men nu är jag här igen!

På det senaste har det varit snö,snö och åter snö, blött blött och äter blött, så det hela resulterade att i söndag fick jag gå och köpa mig ett par söta gummistövlar. För att mina skor tar in vatten.

I övrigt har det varit bra. Men kursen jag läser just nu kan man inte annat än att bli trött på, tyvärr! Det har varit så mycket strul med uppgifter som skall skrivas å sedan behöver man inte skriva nått. I denna trisdess som kursen innebär kan jag glädjas över att jag fick VG på föregående kurs.

OS har det varit för hela slanten. Verken jag eller Christian är speciellt sport intresserade, men vi har följt skidorna och hockeyn frenetrikst. Så Os är det ända som visats på våran tv bortsätt från då Emil kollat på barnprogrammen.

I morgon fyller mitt hjärta 27 år! Så jag sitter här och funderar på vad jag skall köpa i present. Visserligen har jag redan hittat en present men jag vill gärna hitta nått mera.

Jag tänker tillbaka på åren som gått och inser att i år har vi varit tilslammans i 3 år. När jag lärde känna mitt hjärta, vilket är på höst 5 år sedan, var det en vilsen 22 åring som i dag har vuxit både som person och som pappa till sitt barn. Vill barar säga att jag är lyckligt lottad att få dela mitt liv med Christian och plutten Emil :0)

Oj vad sentimentalt det visst blev.
Nä nu får jag ta och göra nått. Skall jag åka till stan och leta present eller skall jag plugga?! Lutar nog åt stan.

På återseende!
Pözz


Test